Abonner på bjorndal.no

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 174 andre abonnenter


Webkamera

Arkiv

Søk i filarkiv

Følg oss på Twitter

Tips redaksjonen

Har du eller din organisasjon noe å fortelle?
Bjorndal.no er interessert i alt som skjer på Bjørndal: tips oss!

Kontakt redaksjonen

Admin

Slimeveien ryddet i natt

Bjørndøler på vei til arbeidet i morges måtte gni seg i øynene. Bjørndal hadde i løpet av søndag kveld fått “en nærmest ny” innfallsport. Klasse 9C fra Bjørnholt skole hadde gjort en formidabel jobb med å fjerne alt søplet som fløt langs Slimeveien. Omtrent 30 personer var i arbeid med å fylle i overkant av 60 søplesekker med søppel.

BBS sender nå utfordringen videre til alle som bruker Slimeveien, unge som gamle; hold Slimeveien fri for søppel! En spesiell utfordring sender BBS til de næringsdrivende langs Slimeveien om å gjøre en ekstra innsats slik at ikke deres varer/kunder bidrar til å forsøple nærområdet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.